23948sdkhjf

Nyt underskud hos værft i Faaborg

Tuco Yacht Værft er godt i gang med at rydde op efter et par svigtende kunder, og trods millionunderskud ser ledelsen lyst på fremtiden.
I det seneste regnskabsår, der strækker sig over 18 måneder, kom Tuco Yacht Værft ud med et minus på bundlinjen på 1,5 mio. kr. De røde tal skyldes hovedsageligt en større kunde, der svigtede. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Samtidig tages der i regnskabet forbehold for en række økonomiske krav, der er stillet mod værftet. På grund af underskuddet har det været nødvendigt for værftets ejer Tuco Ejendomme at skyde yderligere 3 mio. kr. i værftet. Direktør Jonas Pedersen understreger dog, at man har lært af fortidens fejltagelser, og at han trods underskuddet ser lyst på fremtiden.

- Og vi har rigtig godt gang i ordretilgangen. Vores kundekreds er i dag langt bredere end tidligere, og det gør os mindre sårbare. Vi har lige afleveret en lystyacht på 63 fod til Irland, vi bygger de såkaldte Coronet-motorbåde, og vi har netop fået en ordre til Farvandsvæsenet på de såkaldte Aluguards, siger han til Fyens Stiftstidende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094