23948sdkhjf

Jernbaneordre til NKT Cables

NKT Cables har fået ordren på levering af materiale til køreledninger til eldrevne tog i Banedanmarks elektrificeringsprogram.
NKT Cables leverer kablerne til Aarsleff-Siemens konsortiet, som er hovedentreprenør på projektet. NKT Cables leverer de første 57 km køreledninger i foråret 2016 til Esbjerg-Lunderskov strækningen, hvor der dermed bliver muligt at bruge eldrevne tog.

Michael Hedegaard Lyng, administrerende direktør i NKT Cables, siger;

- Vi er stolte af, at vi som en traditionsrig dansk virksomhed bliver valgt som leverandør af køreledninger til Banedanmark-projektet, og vi starter med at levere til den første etape fra Esbjerg til Lunderskov. Det er et skulderklap og en understregning af vores førende position på dette marked.

- NKT Cables er mest kendt for at levere energikabler til blandt andet havvindmølleparker, elnettet og byggebranchen, men vi er altså også en markedsledende og anerkendt spiller inden for køreledninger til jernbane-segmentet, fortsætter han.

NKT Cables har leveret køreledninger til en række elektrificeringsprojekter i Spanien, Tyskland og Schweiz samt i Asien og Amerika. Salg til jernbane-segmentet udgør cirka 6 procent af selskabets omsætning.

Køreledningerne til BaneDanmark skal leveres fra foråret 2016.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094