23948sdkhjf

Titan Wind Energy snublede på mållinjen

Forskydning af et større projekt til 2016 hindrede den vestjyske tårnproducent i at komme ud med et nulresultat i 2015.
Administrerende direktør Michael Buus Nielsen ærgrer sig. Han havde nemlig budgetteret med et nulresultat hos Titan Wind Energy (Europe), men det hele endte med et underskud før skat på 9,3 mio. kr. mod -6,4 mio. kr. året før.

- Det man desværre ikke kan se i tallene er, at der kommer nogle forskydninger på et projekt sidst på året, der flytter over i 2016. Og var det ikke sket, havde vi faktisk lavet et nulresultat sidste år, siger Michael Buus Nielsen.

Selv om han betegner det endelige resultat som ”ikke tilfredsstillende”, ser han dog en række positive tendenser.

- Kigger man på de enkelte finesser i udviklingen i forretningen, så er der positive trends over hele linjen, men vi snubler til allersidst, siger Michael Buus Nielsen.

- Omsætningen var faktisk 4 mio. kr. lavere end i 2014, men på grund af den her forskydning har vi flyttet et anseligt beløb fra bundlinjen over til 2016. Så faktisk kunne vi med en lavere omsætning have fået et rent nul, uddyber han.

I løbet af 2015 er der også investeret i produktionen.

- Vi overtig de tidligere Gardit-faciliteter i Esbjerg i 2014, og der har vi opgraderet overfladebehandlingen til at imødese de størrelser og vægte, vores kunder er oppe i - så der er investeret et ret stort millionbeløb i Esbjerg, forklarer Michael Buus Nielsen.

Han forventer derfor, at 2016 bliver året, hvor tårnproducenten får sorte tal på bundlinjen.

- I 2016 skal der komme sorte tal på bundlinjen, og det kommer der også. Vi har fået en rigtig god start, og det ser ud til, at det fortsætter gennem året, slutter Michael Buus Nielsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.375