23948sdkhjf

Kosan Crisplant på opkøbsjagt

Den århusianske producent af gasfyldningsanlæg fik ny ejer i januar i år. Nu går han forrest for at finde et potentielt opkøbsemne, der kan styrke forretningen på det lokale marked.
Kosan Crisplant, der er storeksportør af udstyr til påfyldning af gasflasker, har en målsætning om at have fordoblet omsætningen til 1 milliard inden for en periode på 3-5 år. Opkøb af konkurrenter er en del af strategien, oplyser Børsen.

- Vi sonderer hele tiden terrænet for lukrative opkøb og har allerede identificeret et par potentielle emner, som vi nu er begyndt at arbejde på. Hvornår det første opkøb kommer, og hvor det sker, er for tidligt at sige. Men det skal være en virksomhed, som styrker os på serviceområdet i det lokale marked, siger administrerende direktør Anders C. Anderson, Kosan Crisplant til Børsen.

Den svenske kapitalfond Segulah solgte i januar måned Kosan Crisplant for 300-400 mio. kr. til den arabiske investor United International Bank i Bahrain i Golfen, som allerede har skudt 28 mio. kr. i ny kapital i virksomheden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094