23948sdkhjf

Semco Maritime overtager del af Delpro

Med overtagelsen af rådgivnings- og projekteringsdivisionen i Delpro A/S får Semco Maritime tilført 26 meget erfarne stærkstrømsingeniører og teknikere.
Hermed er vejen banet for Semcos fortsatte vækst inden for rådgivnings- og projekteringsområdet – herunder udvikling og levering af decentrale power plants i hele verden. Overtagelsen sker formelt med virkning fra den 1. juli 2008.

Delpro har hidtil fulgt en strategi om at udbyde hele værdikæden fra rådgivning over projektering til montage og service, men tendenserne viser, at kunderne i stigende omfang ønsker uafhængig rådgivning og projektering og et friere valg af potentielle partnere til montage og service af de valgte løsninger.

- I den forbindelse er Semco Maritime en oplagt potentiel køber, da vores rådgivnings- og projekteringsdivision i Delpro i vid udstrækning arbejder med tilsvarende og nært beslægtede opgaver inden for decentral produktion af el. Desuden er det naturligvis helt afgørende for Delpro at sikre, at de berørte medarbejdere både får en fair og ordentlig behandling, og at de får tilbudt at udnytte deres erfaringer og kompetencer i en velkonsolideret virksomhed, som fremadrettet kan tilbyde dem optimale vilkår og muligheder for både faglig og personlig udvikling, siger administrerende direktør Jacob Rath fra Delpro A/S.

Kilde: Semco Maritime

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156