23948sdkhjf

Nyt om navne: Grønbech & Sønner opruster

Handels- og ingeniørvirksomheden har ansat syv nye medarbejdere i starten af 2016.
Allan Brill er blevet ansat som værkfører i Grønbech & Sønners produktionsafdeling i Vejle. Han er uddannet rustfast industriblikkenslager og kommer senest fra en stilling som projektleder hos Aquagain.

Tommy Jensen er blevet ansat som salgsingeniør for Smedegaard Produkter. I forbindelse med overdragelsen af salgsaktiviteterne for T. Smedegaard i Danmark overtog Grønbech & Sønner de af Smedegaards medarbejdere, som arbejder med salg og service på det danske marked. Tommy Jensen vil derfor fortsætte med rådgivning af grossister i relation til Smedegaard-produkterne.

Johannes B. Petersen fulgte også med over fra T. Smedegaard, og han fortsætter som key account manager for grossister og installatører.

Rasmus Kold Pripsø er blevet ansat som serviceleder – København – Pumper. Han kommer senest fra en stilling som produktionstekniker på Tyra West gasplatform hos Mærsk Olie og Gas og har tidligere (indtil udgangen af 2014) været servicetekniker hos Grønbech & Sønner.

Benjamin Dalton Hadberg er blevet ansat som servicetekniker – Offshore i Esbjerg. Han kommer fra en stilling som teamleader hos KP Consulting, hvor han i lidt over et år har været udstationeret i Israel. Benjamin stod for alt det praktiske samt samarbejde imellem KP Consulting i Danmark og Israel Railway.

Pia Jørgensen er med virkning fra 1. april blevet ansat som servicekoordinator i København. Hun er uddannet lastvognsmekaniker og har de sidste otte år arbejdet som servicekoordinator hos ConMed Linvatec.

Camilla Eve Jessen er ligeledes med virkning fra 1. april blevet ansat som key account manager – Olie/Gas. Hun er uddannet på IBA Erhvervsakademi Kolding og har siden 2008 arbejdet hos Score Danmark, hvor hun hovedsageligt har beskæftiget sig med ventilsalg til olie/gas-sektoren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094