23948sdkhjf

Hydraulik-opkøb i Århus

Århus Hydraulik har overtaget Centrum Hydraulik.
Centrum Hydraulik har haft til huse på Trinsøvej i Århus, men flytter efter overtagelsen til Viengevej. Samtidig fortsætter Århus Hydrauliks butik i Skejby.

Århus Hydraulik er ejet af Grenaa Hydraulik, der har mere end 30 års erfaring i branchen, og som allerede i dag servicerer en lang række kunder i Århus. Nu får virksomheden for første gang et egentligt serviceværksted i Århus-området.

- Med etableringen af Aarhus Hydrauliks serviceværksted bliver der tale om endnu kortere responstid for vores kunder i Århus-området, uanset om der er tale om driftsstop på et industrianlæg, en lift eller et kranproblem til søs, fortæller Frederik Høgh Brandstrup, der er administrerende direktør hos Grenaa Hydraulik.

Med over i det nye selskab følger en enkelt medarbejdere, mens der samtidig er blevet ansat et par stykker mere som erstatning for to, der er gået på pension.

Samtidig overtager Aarhus Hydraulik forhandlingen af Zepro Liftservice.

- Århus Hydraulik Service får adgang til Grenå Hydrauliks store lagre, leverandørportefølje og ingeniørkapacitet og omvendt. Begge firmaer vil derfor kunne tilbyde kunderne en komplet pakkeløsning, som indeholder rådgivning, konstruktion, produktion, montage, service og kontinuerlig opfølgning, fortæller Frederik Brandstrup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078