23948sdkhjf

Gode tider for landbruget smitter af på Thyregod

De stigende priser på landbrugsvarer giver øget afsætning af Give-virksomhedens landbrugsmaskiner.
Den sydjyske maskinfabrik kan for alvor mærke, at de danske landmænd atter har fået lyst til at investere. Derfor har Thyregod også haft vokseværk det seneste år, hvor man blandt andet har været nødt til at tage lørdagen i brug for at følge med efterspørgslen. Ifølge Vejle Amts Folkeblad er det de stigende priser på landbrugsvarer, der har øget landmændenes investeringslyst.

- Det er mange år siden, at disse typer af landmænd har oplevet en så god indtjening. Derfor tør de nu investere i nye maskiner, men de har også holdt tilbage med investeringerne i mange år. Der er også sket et markant skifte i de typer vogne, de køber. Før solgte vi mange 12-15 tons tipvogne, men nu er de på 18-21 tons, så der er også et element af strukturændring i deres investeringer, udtaler administrerende direktør hos Thyregod A/S, Morten Toft, til Vejle Amts Folkeblad.

Han tilskriver også en del af fremgangen, at virksomheden er kommet med i indkøbskæden Komplet, hvor man nu får udstillet sine maskiner i 35 forretninger i hele Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141