23948sdkhjf

Fredericia Skibsværft går til modangreb på kommunen

Det bliver ikke uden kamp, at Fredericia Skibsværft forlader byen i 2017. Værftet vil lancere en storstilet kampagne, der skal vende stemningen.
Det sidste ord er ikke sagt i sagen om Fredericia Kommune, der vil omdanne arealet hvor Fredericia Skibsværft ligger til boliger og kontorer. I hvert fald ikke hvis det står til værftets ejer Thomas Andersen, der ved hjælp af advokater og kommunikationsrådgivere nu vil forsøge kaste et nyt lys over sagen. Det skriver Børsen.

- Det er noget, vi har råd til, og der skal ikke spares en krone. Alle kræfter skal lægges i at skabe det rette billede af vores situation. Man skal ikke kæmpe de kampe, man ikke kan vinde, men brancheorganisationer og rederne fortæller os, at det er fuldstændigt vanvittigt, hvad der sker i Fredericia, udtaler Thomas Andersen til Børsen.

Han hentyder blandt andet til, at Fredericia Kommune har fået Cowi til at udarbejde en rapport for havnearealet, og den slår fast, at nybyggerierne vil resultere i 2.800 nye arbejdspladser. Den rapport vil Fredericia Skibsværft modbevise. På forhånd har man fået støtte fra nabovirksomheden Fredericia Shipping og storkunden United Shipping & Trading Company, men det er Thomas Andersens håb, at man via de nye tiltag også vil kunne nå den menige fredericianer og få denne til at støtte værftet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079