23948sdkhjf

Hempels kommende CEO er tiltrådt

Henrik Andersen er 1. marts 2016 tiltrådt i Hempel. Om en måned afløser han Pierre-Yves Jullien som CEO.
En af Henrik Andersens primære opgaver bliver at sikre, at Hempel-koncernen når målene i den nye ambitiøse 2020-strategi, Journey to Excellence, der skal udbygge Hempels rolle som en af verdens førende producenter af malingprodukter.

- Jeg ser frem til sammen med alle Hempels medarbejdere at få strategien omsat til handlinger. Vi er i en spændende, udfordrende global konkurrence, der kræver, at vi arbejder sammen om mulighederne og udfordringerne, siger Henrik Andersen, der glædes ved sin nye rolle.

- Jeg vil gerne takke Hempels bestyrelse. Det bliver en ære at stå i spidsen for en ikonisk virksomhed med mere end 100 års erfaring. Det er samtidig en stor opgave at skulle efterfølge Pierre-Yves Jullien, der med stor dedikation har ført Hempel op blandt verdens førende i branchen.

Henrik Andersen har en fortid i ISS, en af verdens største Facility Service-virksomheder med over en halv million ansatte. Han kom til ISS i 2000 og blev i 2011 en del af ISS’ Executive Board. Først som Group CFO og fra 2013 Group COO. Henrik Andersen tilbragte syv år i Storbritannien; senest som CEO for ISS UK og virksomhedens 43.000 medarbejdere. Han er cand.jur. fra Aarhus Universitet og har en diplomuddannelse i International Finance fra Aarhus School of Business. Henrik Andersen er medlem af bestyrelsen i Vestas.

Pierre-Yves Jullien fortsætter som CEO frem til 29. marts 2016, hvor Henrik Andersen tager over. I mellemtiden vil Henrik Andersen fokusere på at lære Hempel at kende.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.406