23948sdkhjf

Damstahl sætter gang i generationsskifte

Som første skridt i et glidende generationsskifte forfremmes Ilhami Alici per 1. april 2016 til viceadministrerende direktør for Damstahl A/S.
Ilhami Alici, der de seneste ni år har været logistikdirektør for Damstahl-gruppen, bliver nu dansk landechef i en nyoprettet stilling.

Mikael Sthaalros fortsætter med - som administrerende koncerndirektør, CEO - at have det overordnede ansvar for Damstahl-gruppen, der udover hovedkontoret i Skanderborg, Danmark også har aktiviteter på 17 øvrige adresser i henholdsvis Tyskland, Sverige, Norge, Holland, Slovenien og Finland.

- Det er mig en særlig glæde at kunne udnævne Ilhami Alici til vores viceadministrerende direktør for gruppens danske aktiviteter. Ilhami har den rette ”Damstahl DNA-profil” og har gennem sine ni år i koncernledelsen bidraget markant til, at Damstahl A/S i dag fremstår som dansk industris foretrukne leverandør af rustfri stål. Jeg er overbevist om, at Ilhami med sine strategiske og analytiske kompetencer vil fortsætte med at præge nutiden og forme fremtiden for Damstahl i Danmark, siger Mikael Sthaalros.

- Det er min overbevisning, at vi i Damstahl besidder de talenter, kompetencer og energier, der kan præge og bidrage til styrkelsen af samarbejdet med vores kunder og leverandører og på den måde øge vores kunders konkurrencekraft, siger Ilhami Alici.

Ilhami Alici, 42 år, har adskillige års erfaring med forretningsudvikling, forandringsledelse og optimering af forretningsprocesser. Derudover har han en uddannelsesmæssig baggrund som civilingeniør og MBA.

- Det er med stor glæde og stolthed, at jeg påtager mig min nye opgave som viceadministrerende direktør og landechef for Damstahl A/S, Danmark. Jeg glæder mig til at udbygge Damstahls førerposition i et modent og konkurrencepræget dansk marked, siger Ilhami Alici.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126