23948sdkhjf

Ny millionkontrakt til FLSmidth

FLSmidth har opnået en kontrakt til en værdi af ca. 745 mio. kr. på levering af maskiner og udstyr til en ny produktionslinie med en kapacitet på 4.200 tons pr. dag til ETA Star International LLC, Dubai.
ETA Star International skal opføre linien for sin kunde, FCKS, et statsejet selskab i Angola. Den nye fabrik skal opføres i Chindonga nær byen Sumbe i provinsen Kwansa Sul, 300 km syd for Angolas hovedstad Luanda. Projektet viderefører et eksisterende samarbejde, hvor FLSmidth sammen med ETA Star International opfører en cementfabrik i De Forenede Arabiske Emirater.

FLSmidth skal levere alle maskiner til fabrikken, herunder tre knusere, et råmaterialelager, en ATOX-råmølle, en 3-base ovn med 5-trins forvarmer og SF Cross-Bar køler, to UMS cementmøller og et komplet pakkeri med fire linier, der skal leveres af FLSmidths datterselskab Ventomatic.

Kontrakten omfatter også et moderne QCX/Robolab kvalitetsstyringssystem og et ECS processtyringssystem fra FLSmidth Automation, en komplet eludstyrspakke samt posefiltre fra FLSmidth Airtech.

- Projektet er en bekræftelse på det afrikanske cementmarkeds store potentiale, og vi glæder os over at være tilbage i Angola, som var et stort marked for FLSmidth i 1960erne, udtaler administrerende koncernchef Jørgen Huno Rasmussen.

Kilde: FLSmidth - http://www.flsmidth.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109