23948sdkhjf

Børsintroduktion gav ikke jackpot for grønlandsk mineselskab

Det lykkedes kun det grønlandske mineselskab NunaMinerals at få tegnet mindre end halvdelen af de aktier, man havde udbudt.
I alt lykkedes det grønlænderne at få tegnet 257.115 aktier af de 650.000 udbudte aktier, og dermed fik man et bruttoprovenu på 112 mio. kr. Dermed var der et stykke op til de 226-263 mio. kr., som man havde håbet på kunne blive resultatet af børsintroduktionen. Den lavere tegningsprocent skuffer dog ikke selskabets ledelse.

- Vi har valgt at fastsætte udbudskursen til DKK 435 pr. aktie, hvilket er toppen af det udmeldte kursinterval, og dermed accepteret, at aktien ikke blev fuldtegnet. Udbudskursen er fastsat under hensynstagen til de kurser, som selskabets aktier gennem hele udbudsperioden har været handlet til, siger selskabets bestyrelsesformand Anton M. Christoffersen og fortsætter:

- Bestyrelsen glæder sig over, at NunaMinerals har fået mange nye investorer herunder ikke mindst flere hundrede nye private aktionærer. Med provenuet kan NunaMinerals fortsætte den strategi, vi har lagt, og som, vi håber, vil vise sig at være en attraktiv investering for selskabets aktionærer.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.476