23948sdkhjf

Grønbech & Sønner overtager pumpeproducents salg

Med T. Smedegaards salgsaktiviteter følger også salg- og servicemedarbejdere over til teknikleverandøren.
Den danske producent af energieffektive pumper T. Smedegaard og teknikleverandøren Grønbech & Sønner har indgået aftale, så sidstnævnte står for håndteringen af Smedegaards produkter på det danske marked.

- Vi har igennem alle årene haft et tæt og frugtbart samarbejde med Grønbech & Sønner, så det er derfor med stor tilfredshed, at vi har indgået denne aftale, og vi er trygge ved den fremtidige udvikling af forretningen på det danske marked, siger Helmut Lammers, Regional Executive Officer hos KSB AG.

Smedegaard har siden 2012 indgået i den store tyske pumpekoncern KSB AG, som i mere end 10 år har været repræsenteret på det danske marked af Grønbech & Sønner.

Medarbejderne følger med
Grønbech & Sønner overtager samtidig de af Smedegaards medarbejdere, som arbejder med salg og service på det danske marked, da man ønsker, at det er de samme personer der håndterer forretningen i det daglige.

- Vi ser meget frem til sammen med medarbejderne at gå i gang med opgaven, som ligger fint i tråd med vores strategi om at udvide forretningen på beslægtede produktområder og markeder, udtaler Grønbech & Sønners administrerende direktør, Jeppe Rasmussen.

Salget af Smedegaards produkter, som bl.a. er velkendte og udbredte inden for VVS-markedet, vil stadig gå via de store danske grossister.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08