23948sdkhjf

Rekordordre til Carsoe

Aalborg-virksomheden skal levere procesudstyret til en af verdens mest moderne rejetrawlere.
Der er tale om en ordre på den gode side af 40 mio. kr., når Carsoe skal levere state of the art procesudstyr til rejetrawleren Northern Osprey III, som efter planen skal søsættes i 2017.

Det 79,5 meter lange skib er designet af det norske selskab Skipteknisk AS og skal bygges på det tyrkiske Tersan-skibsværft – men selve produktions-indmaden bliver altså nordjysk.

Anden ordre på 12 måneder
Carsoe har siden overtagelsen af aktiviteterne indenfor trawlerproduktion fra Carnitech haft stor succes indenfor on-board processing området.

Til Northern Osprey III tegner Carsoe sig for hele leverancen af fabrikken ombord inklusive horisontale autofrysere, lagerhotel, palletering og elevatorer. Det sker i samarbejdet med partnere som DSI og Holmek.

Der er tale om den anden nybygningsordre, som Carsoe vinder indenfor 12 måneder.

- Dette er resultatet af mange dygtige medarbejderes arbejde og kompetencer opbygget over mange år, udtaler administrerende direktør Mikkel Jacobsen.

En kendt kunde
Carsoe har leveret fabrikker til M.V. Osprey Ltd. fra Nova Scotia igennem de seneste 20 år. Northern Osprey III er den tredje arktiske trawler, firmaet får fremstillet.

Den nye trawler skal operere i Nordatlanten ud for østkysten af Canada og hovedsageligt fiske koldtvandsrejer, men designet er fleksibelt, således der er mulighed for at tilpasse trawleren til andre typer fiskeri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11