23948sdkhjf

Sydfynske marked for lille

Maskinfabrik i Svendborg kan ikke blive ved med at leve af det lokale marked og må aktivt ud at finde kunder i resten af landet.
I mange år har Richter Hansen Maskinfabrik A/S fungeret som en slags Ole Opfinder for erhvervslivet i Svendborg og på det øvrige Sydfyn. Det alsidige maskinfirma har ikke haft nogen egenproduktion, men har udelukkende produceret især højteknologiske anlæg efter ordre og udført service. Begge dele er hovedsageligt sket for byens og egnens øvrige store virksomheder.

Det lokale marked er efterhånden blevet for lille til Richter Hansen Maskinfabrik i Svendborg- Dem bliver der færre af, og da markedet jo samtidig generelt er ramt af afmatning, og vi kan konstatere en lavere omsætning, så skal der ske noget, siger virksomhedens adm. direktør Merete Espensen til ErhvervsBladet.

Indtil nu er kunderne stort set kommet af sig fra lokalområdet for at få løst konkrete opgaver, fordi de kendte virksomhedens styrker. Nu vil virksomheden forsøge at skaffe sig kunder i andre egne af Danmark og målrette dette salg til udvalgte brancher.

Merete Espensen er under de givne omstændigheder godt tilfreds med, at det er lykkedes at holde indtjeningen trods lavere omsætning.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078