23948sdkhjf

Ny CFO hos Skako

Jakob Have tiltræder den 1. marts som ny chief financial officer.
Jakob Have er uddannet cand.merc.aud. fra Copenhagen Business School og var fra 2005 til 2011 ansat som revisor i Deloitte. Siden 2011 har han været ansat i William Demant Holding, hvor han senest var senior director, Group Tax & Central Accounting.

- Jeg er meget tilfreds med, at vi har kunnet tiltrække en så stærk profil som Jakob til den vigtige post som CFO i Skako. Ud over solide finansielle og regnskabsmæssige kompetencer fra en af de største danske børsnoterede koncerner, tilfører Jakob et i forvejen stærkt og dynamisk ledelsesteam yderligere tyngde med sine internationale erfaringer inden for strategi, M&A og forretningsudvikling. Vi glæder os meget over at byde Jakob velkommen på holdet, udtaler Kaare Vagner, bestyrelsesformand i Skako.

- Skako har de seneste år gennemført en markant turnaround i Skako Concrete og skabt en imponerende omsætnings- og indtjeningsvækst i Skako Vibration. Grundlaget er således lagt for at udnytte gunstige markedspositioner og stabile underliggende markedsforhold til at udvikle Skako og sikre den fremtidige værdiskabelse. Den strategi glæder jeg mig til sammen med selskabets dygtige medarbejdere og øvrige ledelse at eksekvere, siger Jakob Have.

Ledelsen udgøres fremover af Carl Christian Graversen, direktør i Skako A/S, Jakob Have, CFO i Skako A/S, Søren Pedersen, administrerende direktør i Skako Concrete samt Lionel Girieud, administrerende direktør i Skako Vibration.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11