23948sdkhjf

Vølund har vokseværk i udlandet

Aftaler i Kina og USA tegner så lovende, at Babcock & Vilcox Vølund regner med at blive markedsleder i to lande inden for affaldshåndteringsanlæg.
Allerede tidligere på året kunne Vølund afsløre, at man havde indgået en partnerskabsaftale med en kinesisk virksomhed , og nu begynder det nordamerikanske marked også for alvor at røre på sig, og her kan Esbjerg-virksomheden se frem til milliardordrer i de kommende år. Det skriver Børsen.

- Vi er meget tæt på at få en aftale på plads med en af de store operatører i USA, der er domineret af tre store spillere. Og vi skulle gerne have en anseelig del af dét marked, udtaler administrerende direktør John Veje Olesen til Børsen.

Han anslår, at det betyder salg af to-fire anlæg om året i Nordamerika, hvor hvert anlæg har en pris på 150-200 mio. kr. I Kina rækker ambitionerne endnu videre. Her ligger man i øjeblikket i forhandlinger om et projekt, der er tre gange så stort, som det hidtil største anlæg den danske virksomhed har produceret, og på længere sigt er det planen, at der skal afsættes endnu større anlæg derude.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094