23948sdkhjf

Haas-Meincke fyldt med optimisme

Nedlagte arbejdspladser på vej tilbage i bageovnsbranchen efter fusion
Haas-Meinckes fabrik i Rødkærsbro har fået hul igennem til nye markeder og nye kunder og regner med et særdeles travlt 2016, skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Rødkærsbro-virksomheden, også kendt som 2E Ellgard Equipment, fremstiller ovne til bageribranchen, og på grund af svigtende eksportordrer blev 19 ansatte fyret i 2015. Men direktør Rolf Overgaard tror, at de 19 arbejdspladser vil genopstå i løbet året - og måske endda få følgeskab af endnu flere.

- Jeg kan ikke komme nærmere ind på vore planer og strategi lige nu, men der kan sagtens ske det, at vi skal ud og ansætte en hel del flere end de 19, vi desværre måtte tage afsked med i 2015 i to omgange, siger han til avisen.

2E Ellgard Equipments blev ved årsskiftet fusioneret ind i det dansk-østrigske moderselskab Haas-Meincke, og netop forbindelsen til Østrig har ifølge direktøren en stor andel i den nye optimisme. Det er således via Haas i Østrig, at der er slået hul igennem på adgangen til nye kunder og nye markeder, skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Udover store bageovne til industrielle bagerier producerer Haas-Meincke bageforme til vafler, kiks og andre biscuitprodukter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094