23948sdkhjf

Walraven vil vinde flere projekter i Danmark

Hollandsk producent af ophængssystemer til el og VVS har haft et vellykket 2015 og går efter mere.
Hollandske Walraven, der laver ophængssystemer til VVS og el-branchen, har haft et godt år i Danmark i 2015, hvor omsætningen steg med over 10 procent. Især brandsikring af installationer og gennemføringer har været med til at trække salget op.

Der skal udviklingen ikke stoppe for Walraven, som siden midt-1990'erne har markedsført sine løsninger i Danmark. I 2014 blev et nordisk kontor etableret i Malmø, og med den base skal flere danske projekter vindes, siger Casper Jørgensen, som er nordisk salgschef.

Han nævner svenske projekter som det nye Karolinska-sygehus i Stockholm og nationalstadionet Friends Arena. I Danmark går Walraven efter større projekter som blandt andet sygehuse og skoler, hvor der er specifikke krav til brandsikring.

Walraven har derfor søsat en såkaldt push-pull strategi, der involverer grossister og installatører og rådgivere.

- På den ene side er det et spørgsmål om at tage kontakt til rådgiverne og installatørerne og udbrede kendskabet hos dem, fortæller Casper Jørgensen.

- På den anden side har vi et godt samarbejde med grossisterne og trykker på med produkter og services og en større pallette af viden, og det vil vi gerne have rådgiverne og installatørerne til at efterspørge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14