23948sdkhjf

LM Glasfiber: Danske vindmølle-underleverandører skal i gang i Kina

Den danske producent af vindmøllevinger anser det for altafgørende, at man kan levere lokalt producerede komponenter til den boomende vindmølleproduktion i Kina.
I sidste uge rådede danske eksperter underleverandører i vindmølleindustrien til at etablere sig i Kina , og nu følger en af markedets vigtige spillere, vingeproducenten LM Glasfiber, trop. Her anser man Kina for et nøglemarked i fremtiden, og ifølge virksomhedens kommunikationschef er danske underleverandører nødt til at etablere sig i Kina, hvis man vil følge med efterspørgslen. Det skriver Børsen.

- Kina er et strategisk marked for LM Glasfiber, som etablerede sig tidligt på det kinesiske marked, allerede inden det begyndte at boome, som det gør nu. Det har været vigtigt for både LM Glasfiber og vores kunder, forklarer kommunikationschef Steen Broust Nielsen til Børsen.

Det vigtige i Kina er at kunne levere lokalt producerede komponenter til de mange vindmølleprojekter, der skyder op derude – og det uanset om komponenterne skal leveres til kinesiske eller udenlandske vindmølleproducenter. I dag leveres 70 % af komponenterne nemlig fra lokale fabrikker.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094