23948sdkhjf

EP Tools på nye hænder

Ejer af Hytor, Niels G. Langerhuus, har opkøbt den vestjyske leverandør af generatorer, momentværktøj og løfteudstyr.
EP Tools har hidtil været ejet af Kirsten Winterskov Poulsen, der overtog virksomheden, da Ernst Poulsen afgik ved døden sidste år. Nu har Niels. G. Langerhuus overtaget ejerskabet, og EP Tools bliver dermed søsterselskab til Hytor.

- Med EP Tools som søsterselskab til Hytor bliver det nu muligt at lave et strategisk samarbejde med komplementære produkter, siger Niels G. Langerhuus.

Begge virksomheder fortsætter som to selvstændige virksomheder med selvstændig ledelse, men Niels G. Langerhuus forventer, at de kommer til at gøre brug af hinandens kompetencer i hverdagen.

Den nu tidligere ejer, Kirsten Winterskov Poulsen, finder stor tilfredshed i salget til en ejer, som ønsker at videreføre de værdier og den virksomhed, som hun har bygget op sammen med grundlæggeren og ægtemanden Ernst Poulsen.

- Hytor bygger på de samme grundværdier og normer, som vi har skabt og drevet EP Tools på. Samtidig spiller netop det at kunne skræddersy løsninger til kunderne en afgørende rolle for begge virksomheder, siger Kirsten Winterskov Poulsen.

Direktør fortsætter
Bruno Brems blev konstitueret som direktør hos EP Tools efter Ernst Poulsen, og han fortsætter som administrerende direktør og daglig leder af virksomheden. Han har en omfattende erfaring inden for vindmølleindustien, hvor han blandt andet har arbejdet for Siemens.

- Nu går det ledelsesmæssige arbejde i gang med at få finpudset strategien, så vi får det bedste frem i begge virksomheder og sammen kan løfte de totalleverancer, som markedet efterspørger, siger han.

Selv om de to virksomheder ”kun” bliver søsterselskaber, forventer ejeren stadig at kunne høste en del synergier ved opkøbet.

Hytor oplyser til Metal Supply, at både Hytor og EP Tools har oplevet stigende krav fra kunderne om at kunne levere komplette løsninger, og det kan man nu imødekomme via samarbejde mellem de to søsterselskaber.

Derudover fremhæves det blandt andet, at EP Tools har haft succes som leverandør af generatoranlæg til vindmølleindustrien, men at der i stigende grad bliver lagt vægt på for eksempel certificeringer, dokumentation og kvalitetskontrol, og netop denne del vil Hytor kunne bidrage med.

EP Tools beskæftiger 18 medarbejdere fra kontor og værksted i Herning og Hamborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094