23948sdkhjf

Trængsel på Spånligaen

Nu ruller Spånligaen. Torsdag og fredag er der åbent på messen, som har udvidet til to haller. Antallet af deltagere er steget 50 procent.
Der var flere hundrede branchefolk fra tidligt morgen torsdag, da DAMRC’s Teknologicenter i Herning åbnede sine døre for årets “Spånliga”. Flere hundrede mennesker fyldte de to haller for at studere nye spåntagende teknologier.

Spånligaen sætter rekord i år med et 470 tilmeldte. Sidste år, da arrangementet blev afviklet første gang, var der godt 300 deltagere. Så det tegner til, at messen er kommet for at blive.

- Jeg kan godt lide, at det er en lille messe, hvor man kommer i snak med folk. Jeg bruger den til at opdatere min viden om værktøj, software og robotter, siger Kent Larsen, som er teknisk direktør i Maskinfabrikken HMA i Odense.

Mens folk snakkede rundt omkring og mødte gamle kendinge fra den spåntagende branche, så var der hørbare maskindemonstrationer af bearbejdningscentre, automatiske save og andre produkter.

- Vi er glade for, at der er kommet så mange i år. Det viser os, at vi er på rette spor. I år har vi ud over maskinerne også udstilling i en ny hal, hvor der er fokus på automatisering og robotter, siger Lene Nielsen, chefsekretær hos DAMRC, som er vært for messen.

Flere robotproducenter, som Kuka og Universal Robots, viste deres robotter frem og gav et bud på, hvordan robotterne kan indgå i spåntagende løsninger.
Spånligaen fortsætter i morgen fredag kl. 9-16.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064