23948sdkhjf

Ny stålsatsning fra Damstahl

Stålgrossisten går nu målrettet efter den farmaceutiske industri.
Med en helt nyoprettet Flow Technology-afdeling satser Damstahl nu benhårdt på at få en fod inden for i den farmaceutiske industri.

- Vi befinder os i et presset marked, ingen tvivl om det. Men det gør os bare ekstra stolte af, at vi i en tid som denne har styrken og modet til at mande op og fortsat tilbyde branchen maksimal service – også på nye fronter, lyder det fra Damstahls administrerende koncerndirektør, Mikael Sthaalros.

Damstahl forhandler i flow-regi produkter til hele Norden fra blandt andet tyske Neumo, der er en del af Neumo-Ehrenberg-gruppen, som også ejer Damstahl. Derudover har man produkter fra tyske AWH og Gebr. Rieger samt israelske Egmo. Herfra vil man levere farmaceutiske rør og fittings, tankudstyr, butterflyventiler, pigging technology og andre flow-komponenter.

Satser med fire sælgere
Damstahl har valgt at understrege satsningen ved at rekruttere hele fire sælgere til den nye afdeling. Henrik Høgsgaard, der har 10 års erfaring hos Damstahl, er blevet udnævnt til sales manager. Han suppleres af Kenneth Stig Mortensen som account manager, Tom Hansen som account manager og Shawn Memory som sales & purchase.

- Nu starter vi med at fuldt beskæftige fire personer. Det er mange sælgere, så vi tror på et højt aktivitetsniveau, gode resultater og succes, siger Mikael Sthaalros.

Han er ikke i tvivl om, at der er en plads til Damstahl på markedet.

- Det er et marked, der er præget af mange aktører, og når der kommer en virksomhed som os, så bliver konkurrencen intensiveret, og det er jo godt for kunderne, forklarer Mikael Sthaalros.

- Men det er også et marked, hvor der investeres i udvidede produktionsanlæg. Vi har et meget kvalitativt højt niveau på vores produkter, og det er det, der efterspørges, uddyber han.

En række af produkterne lagerføres allerede på Damstahls centrallager i Skanderborg, og det er herfra, at stålgrossisten skal betjene markederne i Danmark, Norge, Sverige og Finland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142