23948sdkhjf

Agramkow vil tjene stort på bilindustrien

En nyudviklet proceslinje til bilindustrien giver store muligheder for ekspansion for den sønderjyske virksomhed.
2007 blev et rekordår for Sønderborg-virksomheden Agramkow Fluid Systems. Omsætningen i 2007 steg med små 20 mio. kr. til 210 mio. kr., og overskuddet før skat endte på 14,4, hvilket er en stigning på mere end 10 mio. kr. i forhold til 2006. Administrerende direktør Christian Cordsen Nielsen ser dog endnu større muligheder i de kommende år, idet man har udviklet en ny type proceslinje til bilindustrien. Det skriver Børsen.

- Vi har investeret kraftigt i at udvikle den nye teknologi og dermed proceslinjer, som den europæiske bilindustri skal anvende senest fra 2011. Til den tid vil det nemlig være forbudt, at bruge de hidtil kendte metoder til køling i biler med base i kemi. I stedet skal der bruges C02 som kølemiddel i alle biler. Og det er netop på det område, vi via udvikling er blevet stærke, så det åbner for store muligheder for ekspansion for virksomheden, siger Christian Cordsen Nielsen til Børsen.

I alt beskæftiger Agramkow 158 medarbejdere, og udover bilindustrien producerer den sønderjyske virksomhed proceslinjer og fabriksanlæg til køleskabsindustrien. Virksomheden har datterselskaber i Tyskland, USA, Singapore og Brasilien.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125