23948sdkhjf

Præfabrikation skal fordoble omsætningen

Præfabrikerede rørsystemer og boosterstationer til fjernvarmenettet skal fremover skabe omsætning hos Pipeteq Systems.
I 2014 realiserede Pipeteq Systems en bruttofortjeneste på 1.509.648 kr og et overskud på 375.268 kr. De tal skal for 2015 se helt anderledes ud.

- De skal fordoble omsætningen, lyder det fra Søren Elisiussen, solfangerproducenten Arcon Sunmarks administrerende direktør, der efter fusionen mellem Arcon Solar og Sunmark Solutions sidste år også købte Pipeteq Systems.

Præfabrikation på to ben
Pipeteq Systems, der producerer præisolerede rørsystemer skal fremover balancere på to ben.

- På den ene side skal de levere rørsystemer til vores turnkey-projekter, og på den anden side skal de lave pumpeunits, altså præfabrikerede boosterstationer til fjernvarmenettet. De har allerede godt gang i boosterstationerne, og der ligger også rigtig mange leverancer i de præfabrikerede rørsystemer til vores solfangeranlæg, siger Søren Elisiussen.

At begge dele er præfabrikerede hjemme på fabrikken på Langeland betyder, at Pipeteq Systems kan foretage svejsninger, teste anlæggene og sikre produkterne, inden de sendes ud i verden.

- Det reducerer arbejdet i felten, hvilket også reducerer risikoen for fejl. Ved præfabrikation skaber man det optimale miljø til at producere i høj kvalitet, en proces der besværliggøres, hvis man står ude i regn og blæst. Vi forbedrer således både kvaliteten og installationstiden, siger Søren Elisiussen.

Med ud i verden
Pipeteq Systems har leveret en del rørsystemer til Arcon-Sunmarks solvarmeanlæg herhjemme, mens boosterstationerne i dag findes hos blandt andre Fjernvarme Fyn og Silkeborg Forsyning. Men for rørsystemerne har Søren Elisiussen yderligere planer ud over den fordoblede omsætning.

- Når vi hos Arcon Sunmark bevæger os ud i verden til udvalgte markeder, ja, så skal Pipeteq Systems' rørsystemer da med.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078