23948sdkhjf

Jobi Værft hædret for lokal strategi

Jobi Værft A/S i Strandby i Nordjylland har på rekordtid fået stor succes med renovering og reparation af fartøjer også inden for glasfiber. De har nu vundet lokal iværksætterpris.
Jobi Værft A/S løb med Iværksætterprisen i Frederikshavn kommune, som uddeles af Erhvervshus Nords bestyrelse Frederikshavn Erhvervsråd. Prisen blev uddelt for 6. gang ved det årlige Vækst og Vilje Erhvervs- og kulturarrangement.

I begrundelsen har dommerkomiteen blandt andet udtalt:

- Virksomheden udmærker sig med at være en drivkraft for hele Strandby. Værftet bruger fortrinsvis lokale håndværkere og underleverandører, og de er blevet indstillet til iværksætterprisen 2015 for sine flotte væksttal, sin forretningsmodel og sin lokale strategi.

Jobi Værft A/S

- ejes af brødrene Jesper og Bjarke Faurholt Jensen, som står bag Jobi Group A/S.

- kåret til årets Gazelle-virksomhed i Nordjylland i 2014 af Børsen.

Succes i Strandby
I januar 2013 overtog Jobi Group A/S det tidligere Kurt Sørensens Skibs- og bådebyggeri i Aalbæk, og i april 2015 overtog de Strandby Værft & Bedding ApS. Alle aktiviteterne blev i 2015 samlet i Strandby, og Jobi Værft, som nu tæller 28 ansatte, har haft stor succes med reparation og service af særligt mindre fartøjer.

- I 2015 fik vi landet på værftet i Strandby og sat gang i tingene. Vi har fået lagt et godt fundament til udviklingen af værftets fremtid, som indebærer, at vi har købt naboejendommen og moderniserer på værftet, som kommer til at foregå primært her i 2016, siger Jesper Faurholt Jensen.

Værftet har egen bedding med kapacitet på op til 300 ton, seks udvendige standpladser samt lukkehal til skibsbygning, hvor arbejdet kan foregå under tag. Brødrene forklarer selv deres succes med en høj kvalitet og service, og at værftet råder over dygtige medarbejdere med en bred ekspertise inden for træ, metal, glas- og kulfiber samt hydraulik.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078