23948sdkhjf

Skjern-virksomhed udvider igen

Mellem jul og nytår 2006 flyttede MillPart i store nybyggede lokaler i Erhvervsparken i Skjern. I dag - mindre end halvandet år efter - er man i fuld gang med en tilbygning, der er lige så stor som den oprindelige bygning. Årsagen er ganske enkelt, at ordrerne strømmer ind.
Med tilbygningen gøres der plads til flere maskiner og ekstra lagerkapacitet, og MillParts samlede produktionsareal kommer op på 4.000 kvadratmeter. Tilbygningen forventes at stå klar den 1. juli 2008, og selv samme dag bliver der leveret en splinterny produktionslinie, der skal supplere de tre, MillPart i forvejen har. Der skal selvsagt også flere medarbejdere til, og man er i øjeblikket i fuld gang med at søge efter de rigtige.

Når MillPart udvider på alle leder og kanter, så skyldes det stadigt større ordrer og en stor tilgang af kunder.

- Det har simpelthen oversteget vores vildeste forventninger, siger grundlægger og direktør Niels Jørgen Nielsen.

Hos MillPart glæder man sig meget til tilbygningen om et par måneder står klar, og man samtidig kan byde velkommen til en række nye medarbejdere.

- Vi ser meget lyst på fremtiden. Størstedelen af virksomhedens nuværende omsætning ligger i Danmark, men der er også stort potentiale i de kæmpemæssige markeder udenlands, afslutter Niels Jørgen Nielsen.

Kilde: Millpart

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078