23948sdkhjf

Fleco-direktør knockoutet af tysk motorgigant

Millionaftale med DSB om service af dieselmotorer er afbrudt og forholdet til flere tidligere kunder har lidt uoprettelig skade. For Michael Sjøgaard fra Fleco har det kostet dyrt at gå i kamp med milliardvirksomheden Deutz.
Fleco i Frederikssund blev snydt af den tyske motorproducent, Deutz AG. Det fastslog Konkurrenceankenævnet i december 2013, men det betyder ikke, at sagen er endt med en sejr for Fleco-ejer Michael Sjøgaard.

Ifølge afgørelsen blokerede Deutz for levering af reservedele til de Deutz-motorer, som Fleco skulle vedligeholde for DSB på IC3-togene. Deutz har dog anket afgørelsen til Sø- og Handelsretten, og fremtiden er derfor stadig uvis for Fleco og Michael Sjøgaard, som efter mere end fem år med juridiske slagsmål står tilbage i ringen som en groggy og forslået bokser med den ene arm halvt i vejret.

Læs også: Tysk motorgigant sagsøger DSB
Sagen kort: Derfor bliver DSB sagsøgt i Tyskland

- Gudskelov tror jeg ikke på, at det ender med en konkurs, men forløbet trækker selvfølgelig tænder ud både økonomisk og personligt, siger direktør Michael Sjøgaard, der beskæftiger fem ansatte i virksomheden, som er blevet part i den potentielt største sag inden for det konkurrenceretlige område herhjemme nogensinde.

Læs hele historien:

Jern & Maskinindustrien

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079