23948sdkhjf

PN Beslag sælger fra

40 procent af virksomheden sælges til tyske Roto Frank. Op mod 30 medarbejdere mister jobbet.
Roto Frank har overtaget industri-delen af PN Beslag, som producerer beslag til vindues- og dørindustrien.

- Den har vi solgt fra, fordi vi vil fokusere 100 procent på detail-delen, som er beskæftiget med salg til byggemarkeder i Skandinavien, siger Per Albæk, administrerende direktør hos PN Beslag.

- Det er 40 procent af vores omsætning, som vi har solgt fra, og har fået betaling for, så vi kan rette skuden op. Nu får vi kapital til at arbejde med at fokusere 100 procent på detailforretningen, så vi kan sikre, at PN bliver en sund og god forretning, uddyber han.

Der er beskæftiget cirka 30-40 medarbejdere i virksomhedens industri-afdeling, men det er endnu usikkert, hvor mange af dem, der skal afskediges.

- Vi er ikke helt afklaret med det endnu, for noget af produktionen vil blive liggende i Brønderslev, hvor vi skal være underleverandør til Roto Frank. Vi skal i en periode i løbet af det næste år producere op, så Roto kan flytte maskiner og produktion til Ungarn, forklarer Per Albæk.

- Det er lidt usikkert, hvor mange der skal afskediges, men det bliver i størrelsesorden 30 mand plus-minus, siger Per Albæk og tilføjer, at han håber, at nogle af stillingerne kan reddes med den vækst, man oplever i detail-segmentet for øjeblikket.

Roto Frank overtager i forbindelse med handlen produktrettighederne til Uni-, Combi 500/900- og System 700 beslag til vindues- og dørindustrien samt tilhørende lagre og maskiner. Den faktiske overdragelse af industrisegmentet vil finde sted kontinuerligt frem til efteråret 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.19