23948sdkhjf

Randers Tandhjulsfabrik investerer i fremtiden

For at være på forkant med udviklingen investerer den østjyske tandhjulsproducent i nyt og mere avanceret måleudstyr.
Den nye målemaskine kan måle emner i dimensionerne 1000x1200x600 mm. Udover at styrke kvaliteten og øge produktiviteten forventer administrerende direktør Palle Martin også, at den vil gøre det muligt at producere og måle emner, der hidtil har været uden for Randers Tandhjulsfabriks kompetenceområde.

- Vi har undersøgt markedet, og for at sikre flest mulige synergier har vi også set på, hvilke teknologier vores nøglekunder anvender. Det endelige valg faldt derfor meget naturligt på en målemaskine fra Zeiss. Vi har igennem hele processen arbejdet tæt sammen med repræsentanter fra Zeiss i Danmark, der bidraget til, at vi har fået en løsning, der passer bedst muligt til vores behov, udtaler Palle Martin.

- Den er mere præcis, hurtigere og i stand til at måle ting som parallelitet og rundhed, hvilket vi ikke har kunnet tidligere. Vi er nu i stand til at måle alle geometriske tolerancer, uddyber han.

Han forventer ikke, at investeringen kan blive adgangsbillet til nye brancher, men regner dog med, at Randers Tandhjulsfabrik kommer til at overtage flere opgaver fra både nuværende og nye kunder.

- Investeringen skal også ses som et led i vores løbende fokus på øget effektivitet og dermed styrket konkurrencekraft, fortæller Palle Martin, der også er overbevidst om, at der kommer flere investeringer i takt med det stigende aktivitetsniveau.

Opruster på eksportmarkederne
Udover at investere i ny teknologi har Randers Tandhjulsfabrik med ansættelsen af Jan Berg som international sælger også investeret i en styrkelse af de kommercielle ressourcer.

- Vi ser store muligheder for vækst hos såvel nye som eksisterende kunder på det nordeuropæiske marked, siger Palle Martin.

- Jan skal opdyrke flere kunder på vores nuværende markeder i Norge og Sverige samt opdyrke både det tyske og hollandske marked, hvor vi allerede har enkelte kunder, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111