23948sdkhjf

Scandinavian Brake System henter vigtig kinesisk ordre

SBS-datterselskabet Notox, der er en af verdens førende producenter af dieselpartikelfiltre, meddelte mandag, at selskabet har nået to vigtige milepæle.
For det første har Notox via en koreansk kunde modtaget de første ordrer til det kinesiske marked. Første ordre er på 150 partikelfiltre á 20 liter, som er en del af kinesernes miljøprogram i forbindelse med olympiaden i Beijing i august måned. Derudover har den samme kunde afgivet forhåndsreservation på levering af yderligere 1.000 filtre i løbet af den resterende del af 2008.

Ordren til Kina anses for strategisk meget vigtig, idet det kinesiske marked for dieselpartikelfiltre ventes at vokse markant i de kommende år. Det samlede kinesiske retrofit-program (eftermontering af partikelfiltre på motorer som allerede er i drift) i 2008 anslås således af den koreanske kunde til at nå 12.000 filtre, hvilket modsvarer et beløb på mellem 7 og 10 mio. euro.

For 2009 forventes det kinesiske retrofit-program at blive signifikant større.

Derudover har Notox sammen med en europæisk kunde med succes afsluttet den såkaldte VERT1-test på et filter-system baseret på Notox' MD200 filter. Den europæiske kunde bearbejder det europæiske on road marked med selskabets filtersystemer og forventer at opnå en markant markedsandel.

VERT-godkendelse er en global anerkendt test, der validerer filtrets performance. Acceptkriteriet er over 97 % effektivitet for alle partikelstørrelser i den godkendte type (inklusiv ”nano-” og ”ultrafine-”partikler i dieseludstødningen).

- VERT-godkendelsen styrker vores referencegrundlag og skaber et godt grundlag for at udvide vores kundebase yderligere, siger administrerende direktør Hans Fuglgaard.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.237