23948sdkhjf

RISK-IT leverer SpaceClaim til Robocluster

Mærsk Mc-kinney Møller Instituttet på Syddansk Universitet har sammen med Robocluster netop erhvervet SpaceClaim 3D-CAD til deres udviklingsprojekter i Robotlaboratoriet.
MMMI har ellers adgang til SolidWorks, men simpliciteten i SpaceClaim samt dets evne til at åbne deres samarbejdspartneres filformater har gjort, at de på instituttet har valgt at skifte retning. Niels Jul Jacobsen fra Robocluster udtaler:

- Vi ser i SpaceClaim et let 3D CAD værktøj, som det er muligt at bruge til ”brush-up” og reduktion af de CAD modeller, som vi I Robotlaboratoriet modtager fra vores samarbejdspartnere i forbindelse med vores udviklingsprojekter.

SpaceClaim bliver leveret om kort tid, hvor også den interne uddannelse begynder, og de studerende får en gennemgang af den funktionalitet, som netop de har behov for. SpaceClaim bliver leveret af nordjyske RISK-IT ApS, og deres uddannelseskoncept er lidt anderledes end konkurrenternes, da RISK-IT netop ikke fører standardkurser.

- Vi har oplevet en stor succes med kundetilpassede kurser. Det gør, at brugerne ved, hvad de skal tegne og gør tegningforståelsen væsentligt lettere for dem. I praksis betyder det, at de ved, hvad de skal tegne og udelukkende kan koncentrere sig om det nye CAD systems funktionaliteter, udtaler Ricco Busk fra RISK-IT.

- Som lille virksomhed er nærhed utroligt væsentligt for os og vores kunder, derfor får vi et ekstremt godt forhold til dem ved at være ude blandt dem allerede fra implementeringsdatoen, om det så er studielicenser eller kommercielle licenser er sådan set lige meget, bare vi kommer ud og får dem godt i gang, afslutter Ricco Busk.
SpaceClaim er stiftet og udviklet af erfarne folk i CAD branchen, der tidligere har været ledende figurer hos både SolidWorks og ProEngineer. Deres mission er at skabe et CAD produkt, der er nemmere og hurtigere at gå til, og som giver de sidste 2D brugere et nemt værktøj. Endvidere er det oplagt som designværktøj til underleverandører.

Kilde: RISK-IT

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109