23948sdkhjf

Carsoe er rustet til vækst

Med investeringen i nyt domicil i Aalborg satser virksomheden på en fordobling af aktiviteterne.
I 2014/2015 omsatte Carsoe for 181 mio. kr., men det tal skal efter planen stige til 200 mio. kr. i 2015/2016 og yderligere i de kommende år.

For at kunne kapere væksten rykkede virksomheden sidste år i nyt domicil i Aalborg, og her føler finansdirektør Henrik Mosel Hjortkær Pape, at man er godt rustet til de kommende års vækst.

- Vi har regnet på det og tror på, at vi næsten kan fordoble produktionen i de nye rammer, hvis det kommer jævnt over alle vores forretningsområder, siger han.

- Vi satser på en kontrolleret vækst. Væksten vi havde i 2013/2014 var ekstraordinær stor (hvor Carsoe voksede med små 40 procent, red.) – det kan være farligt at tage så store spring på et år. Det gik godt, men vores ambition er at vokse med 10-20 procent om året, uddyber han.

Kigger på opkøbsmuligheder
Carsoe er traditionelt kendt som leverandør af procesudstyr til fisketrawlere, mejerier og slagterier, men finansdirektøren vil ikke udelukke, at der kommer nye forretningsområder til

- Vi har p.t. meget konkrete planer om nogle nye forretningsområder. Vi har historisk vist, at når vi overtager noget, så kan vi få det til at køre bedre. Kan vi finde noget, der passer ind i vores segment, så kigger vi på det - og vi kigger på noget nu, forklarer han.

- Det kan være opkøb, tilkøb, men det kan også bare være et samarbejde, tilføjer han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094