23948sdkhjf

De ansatte glade for ejerskifte hos Sauer-Danfoss

Det vækker jubel hos tillidsrepræsentanterne hos Sauer-Danfoss, at virksomheden til sommer bliver 100 % ejet af Danfoss.
Danfoss meddelte tidligere på foråret, at man havde købt de tyske medejere fra Sauer ud af den fælles virksomhed ; Sauer-Danfoss. På medarbejderfronten har man siden hilst den meddelelse velkommen, fordi virksomheden nu bliver mere ”dansk”. Det skriver JydskeVestkysten.

- Der er mere menneskelighed i den måde, Danfoss leder en virksomhed på, end vi har været vant til i Sauer-Danfoss. Vi medarbejdere bliver for eksempel mere involveret end før, som nu hvor vi har fået en god jobgaranti til 275 kolleger, hvis arbejdspladser bliver flyttet til Polen. Det skyldes også, at vi har fået Henrik Krabsen som administrerende direktør, der som gammel Danfoss-mand er vant til at inddrage medarbejderne, forklarer tillidsmand Orla Ø. Petersen.

Hos virksomhedens ledelse er man naturligvis glade for, at ejerskiftet er blevet modtaget positivt. Chief Reputation Officer hos Danfoss, Ole Daugbjerg, understreger, at han ser det som en del af virksomhedens ”opdragelse”, at man altid vil forsøge at indgå en dialog med medarbejderne, når de rigtige beslutninger skal træffes.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112