23948sdkhjf

Hedensted Maskinfabrik rykker ind i tidligere Scan Press-fabrik

Underleverandøren får dobbelt så meget plads og skifter ved samme lejlighed navn.
Hedensted Maskinfabrik skifter fra 1. januar navn til Hedema. Ved samme lejlighed rykker man fra de kendte rammer i Hedensted til Scan Press’ tidligere fabrik på Vejlevej i Horsens.

Her får man 11.000 kvadratmeter til rådighed, og dermed er der stort set tale om en fordobling fra de nuværende 6.000. Allerede mellem jul og nytår går virksomheden i gang med at renovere de nye rammer, og flytningen kommer til at ske gradvis i løbet af første halvår 2016.

- Vi har været i en positiv udvikling de sidste år, og har været presset med plads over en længere periode. Det er især, efter vi købte maskinfabrikken HSI og flyttede den ned til os selv, oplyser administrerende direktør Kim Kjær Andersen til Metal Supply.

Første skridt i flytningen bliver installationen af en ny Bystronic laserskærer på den nye adresse i Horsens. Den kan skære emner op til 2x4 meter, hvor virksomhedens nuværende maskiner kan skære op til 1,5x3 meter. Kim Kjær Andersen forklarer, at markedet for større emner er i vækst.

Laserskæreren forventes at være i drift i marts, mens hele flytningen ventes at være overstået i august. I det kommende halve år er det planen at have produktion i både Horsens og Hedensted.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078