23948sdkhjf

Nyansættelser hos Hans Buch

Fire nye ansigter er kommet til hos Hans Buch.
Marianne Kaufmann er uddannet diplomingeniør (kemi) og er ansat som ekstern salgsingeniør i virksomhedens division for procesteknik. Marianne kommer fra en stilling som konstruktionskoordinator hos firmaet Orana, og hun sælger primært pumper hos Hans Buch.

Lars Brovn Rasmussen er uddannet kvalitets- og måletekniker og er ansat som salgsingeniør inden for instrumentering. Lars kommer fra en stilling som operation manager hos Emerson Process Management, og han er tilknyttet kontoret i Skanderborg.

Henrik Zabel er uddannet elektriker og er ansat som servicetekniker i instrumentdivisionen. Henrik kommer fra en stilling som servicetekniker hos Team Wash ApS, og han vil servicere virksomhedens brede sortiment af instrumenter.

Lars Tingleff er uddannet akademiingeniør (stærkstrøm) og er ansat som produktchef i Hans Buchs division for industriteknik. Lars kommer fra en stilling som produktchef hos Novenco, og han vil primært være koncentreret om salg af løsninger til måling, overvågning og analyse af el-energiforbrug.

Kilde: Hans Buch

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078