23948sdkhjf

Østjydsk CAD-CAM A/S åbner debatforum

Gennem de år vi har arbejdet med CAD, CAM, CNC og bearbejdning, har vi gang på gang hørt, at der mangles et ”sted at spørge”, når man står med et aktuelt problem.
Endvidere går tendenserne også i retning af, at masseproduktionen flytter ud af det hjørne af verden, som vi bor i, og det efterlader prototypebearbejdning, små serier og komplicerede opgaver til os. Med andre ord, skal vi være dygtigere for hver dag.

Som konstruktør / programmør, bliver man kun bedre ved, at få input fra andre – ellers ”gør man bare det samme som i går”. Ikke at der nødvendigvis er noget galt i det – men det kunne jo være, at man kunne få gode ideer ved, at høre hvorledes andre løser opgaverne.

Vi vil gerne bidrage på dette felt – til fælles bedste – og har derfor oprettet et forum på Internettet, som du kan finde på følgende adresse: http://www.cncdebat.dk

Det er et forum, hvor man kan stille spørgsmål omkring CAD, CAM, CNC, Bearbejdning, Værktøj m.m. Vi vil selvfølgelig være med og besvare i vid udstrækning, men alle vi andre har også brug for dig og din viden.

Deltag derfor aktivt – stil spørgsmål hvis der er noget ”du gerne vil vide noget om” – og giv et svar hvis der er noget ”du ved noget om”.....

Husk på, at næsten uanset hvad du spørger om, så sidder der en specialist et eller andet sted og læser dit indlæg, det kan være leverandører af CNC maskiner, folk fra værktøjsbranchen, leverandører af produktionsstyrings systemer, leverandører af CAD-CAM systemer – og endelig en lang række af folk som bruger systemerne hver dag, og som nok besidder den allerstørste erfaring.

Du må spørge om alt vedr. ovenstående, men husk venligst på, at det skal foregå i et sobert sprog. Du må ikke svine andre til, og du skal behandle andre som du selv forventer at blive behandlet.

Forumet kan ses af alle, men for at kunne lave indlæg og stille spørgsmål skal du registrere dig som bruger. Det er GRATIS – den eneste du skal gøre er, at deltage..

Når du registrerer dig som bruger, skal du logge ind på ”Regler” og gennemlæse dem – her kan du se, hvorledes forumet kører. Du kan vælge at være anonym, men jeg er ganske sikker på, at du får langt mere ud af at være medlem, hvis folk kan se ”hvem du er” og hvor du kommer fra.

Vi håber herigennem at kunne skabe en bred debat, som gør os alle som dagligt arbejder med alle disse ting ”lidt bedre”.

Kilde: Pressemeddelelse fra Østjydsk CAD-CAM A/S, 5. juli 2005.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094