23948sdkhjf

KP Automation: Fyldt ordrebog og nye store millionordrer på vej

70 procent af omsætningen kommer fra udlandet. Det er typisk danske virksomheder, som har produktion uden for landets grænser.
Efterspørgslen efter KP Automations projekter går langt hurtigere, end de to ejere kunne drømme om, da projekthuset blev grundlagt. Det midtjyske automationshus har allerede leveret ordrer på tocifrede millionbeløb, og ordrebogen bugner.

- Vi arbejder nu med ordrer på tocifrede millionbeløb, og nu begynder der at blive åbnet op for nye, store ordrer, fortæller medejer Keld Pedersen.

- Efterspørgslen kommer over en bred kam. Og vi breder os over mange brancher, selvom en kunde kan fylde meget i en periode.

Læs også:Midtjysk automationshus købte konkursramt leverandør – nu buldrer firmaet frem

Mere avanceret automation
Den administrerende direktør Kim Poulsen fortæller, at den nyeste teknologi nu giver mulighed for, at automatiseringen kan blive endnu mere avanceret på fabrikkerne.

Udviklingen sker, fordi mange af de mere simple automatiseringsopgaver er løst, og mange virksomheder derfor nu tør tage skridtet videre.

- Der er mange steder, hvor der er åbenlyse behov, som ikke er blevet automatiseret endnu. Vores ordretilgang viser, at der vil komme yderligere vækst i de kommende år, siger administrerende direktør Kim Poulsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093