23948sdkhjf

Q-System hjælper posten på vej

Taulov Pakkecenter optimerer palleflowet og arbejdssikkerheden med elektriske pallemagasiner fra Q-System.
Post Danmarks erhvervsindlevering i Taulov har stigende kundeantal, hvilket indebærer en øget pallemængde. Til at holde styr på de mange paller har de nu installeret fire PallEvator Q1 pallemagasiner, der hver har plads til 15 paller.

- Vi får mange paller ind i ryk, så det skal fungere med at komme af med pallerne, der ellers hober sig op alle vegne. Vi havde pallemagasiner i forvejen; men de gik alt for ofte ned, når vi havde allermest travlt, fortæller Kim Kristensen fra Post Danmark i Taulov.

- I vores branche, hvor vi håndterer rigtig mange paller, er det vigtigt, at pallemagasinerne er til at stole på og ikke "går ned" i tide og utide – og med de fire PallEvatorer fra Q-System har vi fået en stabil løsning, fortsætter Kim Kristensen.

Post Danmark i Brøndby spillede en afgørende rolle i beslutningen, da de anbefalede Taulov Pakkecenter at købe Q-Systems PallEvatorer. Post Danmark i Brøndby har nemlig selv fire PallEvator pallemagasiner stående, og dem er de meget tilfredse med.

PallEvatorerne er udstyret med flere sikkerhedsforanstaltninger, såsom sikkerhedsoverbygning, der sikrer, at pallerne ikke falder ud, og sikkerhedssensorer i gulvniveau, der stopper magasinet, hvis eksempelvis en fod kommer ind i pallemagasinet.

- Vi går meget op i vore ansattes sikkerhed på arbejdet, så en PallEvator, hvor sikkerheden er i top, passer rigtig godt ind hos os, siger Kim Kristensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094