23948sdkhjf

Et nyt kuld logistikteknologer fra Teknologisk Institut, Emballage og Transport!

Af en pressemeddelelse fremgår det at Teknologisk Institut, Emballage og Transport i år kan ønske 9 nye logistikteknologer tillykke med den nye titel! Nyt hold starter 1. september 2005.
Holdet har haft deltagelse fra følgende virksomheder - Micro Matic A/S, Odense Marcipan A/S, Freja Transport & Logistics A/S, KiMs A/S, SCA Packaging Skovlunde A/S, Skov- og Naturstyrelsen, Aarstiderne A/S, LEGO System A/S, DKI Plast A/S og Supergros A/S.

Deltagere har i sommer afsluttet Logistikskolen 2004/2005 og kan med rette være stolte af deres præstation. Gennem de sidste 9 måneder, har deltagerne arbejdet hårdt med 10 brevopgaver og de har været samlet til 3 x 3 dages workshop i Taastrup på Teknologisk Institut.

Som en væsentlig del af Logistikskolen, har deltagerne i perioden udarbejdet en projektopgave, der tager udgangspunkt i en logistisk problemstilling fra egen virksomhed. Dette er ofte opgaver, som direkte løser et problem, som har stor relevans for den enkelte virksomhed.

Projekterne præsenteres for de øvrige deltagere på den sidste workshop og deltagerne får således en god feedback på opgaven, og der lægges op til god erfaringsudveksling og dialog.

I de 2 første workshops er deltagerne blevet præsenteret for en kombination af logistikrelaterede emner med indlæg fra Emballage og Transports egne lærerkræfter samt eksterne foredragsholdere, og der har været flere spændende virksomhedsbesøg. På tredje og sidste workshop har deltagerne måttet igennem en 4 timers skriftlig eksamen.

For at få diplom og ret til at kalde sig logistikteknolog.dk, skal deltagerne på Logistikskolen have godkendt alle 10 brevopgaver, deltage aktivt i de 3 workshops, udarbejde projektopgaven, som skal godkendes og til sidst og ikke mindst bestå den skriftlige 4-timers eksamen.

Prisen for bedste logistikopgave
Prisen gik i år til kundechef Kurt Larsen fra Odense Marcipan A/S, som i en gennemarbejdet og flot opgave har belyst emnet: Produktions- og transportoptimering med udgangspunkt i leverandørstyret lager (VMI). Fokus på optimering og tilhørende logistikomkostninger er et overordnet tema i afslutningsopgaverne på årets Logistikskole.

Også i år, er afslutningsopgaverne på Logistikskolen af høj kvalitet og behandler interessante logistiske problemstillinger fra deltagernes egne virksomheder.

Igen i år må det siges, at deltagerne traditionen tro har arbejdet rigtigt godt og målrettet, og de nye Logistikteknologer ønskes alt mulig held og lykke i fremtiden.

Logistikskolen 2005/2006 - nye hold i september 2005
Logistikskolen har allerede startet ét hold op i år. Dette hold startede 1. marts og vil være færdige først i det nye år.

Logistikskolen starter endnu et hold op den 1. september 2005.

Læs mere om Logistikskolen på: http://www.teknologisk.dk/logistikskolen eller kontakt Kirsten Bülow Hector på telefon 72 20 31 71 på e-mail: for yderligere information.

Kilde: Pressemeddelelse fra Teknologisk Institut, Emballage og Transport, d. 4. juli 2005.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.187