23948sdkhjf

Bladt tror på sine jacket-fundamenter

Stålkæmpen fra Aalborg vil vokse videre med sine jacketfundamenter. Nu skal der robotter i produktionen, og prisen skal ned.
Bladt Industries er stadig leverandør af stålkonstruktioner til byggebranchen, men den altoverskyggende del af forretningen kommer i dag fra produktionen af transformator og olieplatforme, men også fra produktionen af fundamenter til fremtidens havmølleparker.

Et område, der har været inde i voldsom vækst, faktisk så voldsom, at virksomheden har haft svært ved at følge med, skriver Berlingske Business.

Jan Kjærsgaard, der har siddet i spidsen af koncernen siden midten af 2014, har fået styr på tropperne og professionaliseret den del af forretningen blandt andet ved ansættelse af flere kontraktmagere og advokater. Nu er tiden kommet til den næste generation af jackets, der allerede i dag produceres på Lindø.

- Jeg tror, jacketsfundamenter kan blive en vinder fremover, især hvor der er dybt vand og komplekse bundforhold. Vi bruger rigtigt mange kræfter på, hvordan vi kan bringe prisen ned, siger Jan Kjærsgaard til Berlingske Business.

Han påpeger, at en lavere pris vil kræve nye løsninger inden for design, men også inden for produktion. Han fortæller, at man hos Bladt i øjeblikket arbejder på at introducere mere moderne teknologier i forbindelse med produktionen af havmøllefundamenterne, her i blandt flere robotter.

Læs hele artiklen her
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078