23948sdkhjf

Swedish Steel Prize uddelt

Finske Ponsse løb med stålprisen for skovningsmaskinen Ponsse Scorpion.
Ponsse har brugt højstyrkestål for at skabe et design, der forbedrer både komfort og ydeevne.

- Ponsse har ikke bare forbedret førerens ergonomi betydeligt, men også funktionaliteten, sikkerheden og produktiviteten med det her nye design, siger Gregoire Parenty, formand for juryen og markedsdirektør hos SSAB, der uddeler prisen.

I årtier har skovningsmaskiner ikke ændret udseende. De har et traditionelt design, som fokuserer på funktion og ikke på drift. Ponsse besluttede sig dog for at bygge en ny maskine med fokus på føreren og ergonomien for på den måde både at forbedre præstationen og komforten.

Ponsse Scorpion har en symmetrisk kranarm, hvor føreren sidder i midten af alle bevægelser. Det giver føreren total synlighed og mulighed for at arbejde bekvemt og effektivt.

Ved at bruge højstyrkestålet Strenx 700 MC Plus i kranarmene, Strenx 700 i chassiset og Hardox 450 i fælde-aggregatet mindskes Scorpions totalvægt sammenlignet med tidligere modeller, hvilket hjælper med at gøre den lettere at manøvrere i ujævnt og blødt terræn.

Den lavere vægt tillader anvendelse af flere lejer, noget som giver Ponsse Scorpion dens unikke stabilitet. Derudover er brændstofforbruget sænket og bombevægelserne blevet hurtigere.

Swedish Steel Prize blev i år uddelt for 17. gang.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094