23948sdkhjf

Glæde over arbejdsro til erhvervsskolerne

Håndværksrådet og Dansk Metal glæder sig over, at erhvervsskolerne i hvert fald i 2016 er friholdt for besparelser som konsekvens af den politiske aftale på Christiansborg. Nu kommer der arbejdsro til at implementere reformen, lyder den positive melding.
Regeringen har sammen med Socialdemokraterne, Konservative, Liberal Alliance og Dansk Folkeparti indgået en aftale politiet, der blandt andet finansieres af uddannelsesbesparelser. Aftalen friholder dog erhvervsuddannelserne for ellers planlagte besparelser.

- Vi er rigtig glade for, at skolerne får arbejdsro til at arbejde med udviklingen af kvaliteten på erhvervsuddannelserne i det næste år. Det har vi efterlyst, fordi reformen ikke giver mening uden de nødvendige ressourcer i sektoren. Og nu kommer det så til at give mening i 2016, siger chefkonsulent i Håndværksrådet, Heike Hoffmann.

Håndværksrådet er hovederhvervsorganisation for cirka 18.000 små og mellemstore virksomheder og har været i tæt dialog med politikerne for at få handling og ressourcer til at gennemføre intentionerne bag den store reform af erhvervsuddannelserne, som implementeres netop nu. Og det ser ud til at være lykkedes for 2016.

Også Dansk Metal
- Det viser, at der er bred politisk opbakning til målet om, at langt flere unge skal gennemføre en erhvervsuddannelse, og det er vi naturligvis glade for, siger forbundsformand Claus Jensen, Dansk Metal, i en kommentar.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063