23948sdkhjf

Exova Metech udvider kalibrerings-kompetencerne

Den vestjyske virksomhed har nu udvidet området inden for kalibrering af kraft-måleudstyr i Danmark.
- For cirka 18 måneder siden påbegyndte vi et nyt projekt, som skulle løfte os inden for kalibrering af dynamometre, load-celler, flyvejekit, kranvægte og så videre, fortæller teamleder Henning Spangsberg, og fortsætter

- Det har været et langt forløb, men når vi skal købe nyt referenceudstyr, er udvalget på hylderne desværre ikke ret stort. Vort udstyr skal gerne være langt mere præcist, end det vi skal kalibrere for vore kunder, så derfor tager processen fra kravspecificering til levering meget lang tid.

I dette tilfælde er valget faldet på en tysk leverandør, som har stået for leveringen af det nye referenceudstyr ud fra Metechs specifikationer.

Referenceudstyret kan anvendes til kalibrering af træk og tryk op til 60 tons og er nu køreklart i Metechs laboratorium i Lem. Kalibreringerne udføres i henhold til standarderne ISO 376, ISO 7500-1 samt DKD-R 3-3, og en akkreditering er under udarbejdelse.

- Udvidelsen styrker vort kalibreringsprogram til energisektoren, flyindustrien og andre industrier og brancher i Danmark, som måtte have behov for kalibrering af måleudstyr inden for kraft, slutter Henning Spangsberg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078