23948sdkhjf

PMC Group solgt

Nordstjernan har købt den nordiske leverandør af hydraulikløsninger.
Nordstjernan har købt 100 procent af aktierne i PMC fra et bankkonsortium ledet af Nordea Bank. Den 23. september 2015 overtog bankkonsortiet ejerskabet af PMC efter det private investeringsfirma Segulah, som har ejet virksomheden siden 2005.

PMC er leverandør af hydraulik, pneumatik og smøreløsninger til OEM-kunder og industrielle slutbrugere. Virksomheden fører et bredt udvalg af produkter som for eksempel specielbyggede hydrauliske løsninger og komponenter, hydrauliske cylindere og udvalgte nicheprodukter som for eksempel snekkegear, pneumatik og togdøre. PMC har cirka 1.000 ansatte og omsatte i 2014 for cirka 1,44 mia. kr. med et normaliseret primært driftsresultat (EBITDA) på 63 50 mio. kr.

- Vi har fulgt PMC's udvikling igennem længere tid. Virksomheden har været gennem en hård tid de senere år, men det er vores opfattelse, at der er et stort potentiale, som vi kan realisere. Virksomheden har et stærkt varemærke og en god position i markedet. Vi ser frem til at skulle samarbejde med virksomheden om at forbedre indtjeningen og skabe vækst. Vi har en god forståelse for forretningen gennem Börje Vernet, som var administrerende direktør i virksomheden fra 1999 til 2005 og en del af Nordstjernans industrielle netværk, udtaler Tomas Billing, administrerende direktør for Nordstjernan.

- Vi er yderst tilfredse med, at Nordstjernan har opkøbt PMC. Nordstjernan er en stærk ejer, som kan tilføre industriel kompetence og udvikle forretningen, siger Mikael Andersson, administrerende direktør for PMC.

Handlen er betinget af en godkendelse fra de relevante konkurrencemyndigheder, hvilket forventes at ske i løbet af fjerde kvartal 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.268