23948sdkhjf

Nyt agentur skal sikre vækst hos Mika Tool

Den østjyske værktøjsleverandør er blevet officiel forhandler af alt optik fra amerikanske II-VI.
II-VI producerer optik til alle de store og kendte CO2-laserskæremaskiner. Det gælder blandt andet Trumpf, Bystronic, Prima-Power, Amada og Salvagnini. Desuden leverer II-VI også linser og beskyttelsesvinduer til de nye fiberlasermaskiner.

- Vi har kæmpet benhårdt i de sidste to år for at vise, at det var os, der skulle forhandle det. Aftalen er indgået, efter at vi har gjort flere positive tiltag i forhold til at boozte II-VI på det danske marked. Det arbejde har altså nu båret frugt, fortæller Michael Dybdal, fra Mika Tool.

Med forhandlingen af II-VI er produktpaletten hos Mika Tool blevet kraftigt forstærket, og Michael Dybdal forventer, at det vil styrke virksomhedens profil som leverandør af værktøjer og sliddele til den danske tyndpladebranche.

- Som leverandør af stanse- og bukkeværktøjer passer II-VI rigtig godt ind i den sammenhæng. Vi har allerede mange kunder i dag, som enten har en stansemaskine og/eller en laserskæremaskine, som med sikkerhed også har en bukkemaskine. Den synergi der er i at være en totalleverandør for vores kunder, forventer vi os meget af. Vi tror på, at det betyder noget for vores kunder, at de kan købe alle deres værktøjer og sliddele hos os i stedet for at skulle henvende sig flere forskellige steder, forklarer han.

Han forventer, at II-VI-agenturet kan øge virksomhedens omsætning med mindst 20 procent.

- Vi vil gerne slå os på at være en totalleverandør inden for vores branche. Vi har stærke brands som Mate, Eurostamp og nu II-VI i ryggen, og det giver os en tryghed at vide, at vi har fuld opbakning fra dem, så vi altid kan yde den optimale service over for vores kunder. Samtidig har vi mange års erfaring inden for dette felt, og det er blandt andet den, der skal bære os i fremtiden, slutter Michael Dybdal.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063