23948sdkhjf

Stor stålleverance blev endnu større

Give Stålspærs ordre til den nye Copenhagen International School voksede undervejs med 400 tons.
Efter den oprindelige plan skulle Give Stålspær projektere, levere og montere 1.700 tons stål til den nye Copenhagen International School (CIS) i København.

Men ordren endte med at blive noget større. Forud for sidste uges rejsegilde var der således sendt i alt 2.100 tons stålkonstruktion fra fabrikken i Brande til byggepladsen i Nordhavn.

- Det er ikke unormalt, at projekter af denne størrelse kaster tillægsordrer af sig, efterhånden som projektet skrider frem. Men montering på bare 11 måneder af en levering af denne størrelse er usædvanligt hurtigt, siger Teil Bechmann fra Give Stålspær.

Stålkonstruktionerne fordeler sig på fire enheder af varierede højder fra 16 til 34 meter.

Copenhagen International School er tegnet af arkitektfirmaet C.F. Møller og får plads til 1.200 elever. Byggeriet har et budget på godt 500 mio. kr. og blev oprindeligt vundet af NCC i totalentreprise. Men da partnerne ikke kunne nå til enighed, valgte Ejendomsfonden Copenhagen International School i stedet at udbyde projektet i storentrepriser. Disse blev vundet af Per Aarsleff A/S (fundamenter og råhus), konsortiet KT Electric Aalborg og DTEK (tekniske installationer), Eiler Thomsen Alufacader (lukning) samt H. Skjøde Knudsen (aptering).

Copenhagen International School skal efter planen stå klar til indvielse i januar 2017
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082