23948sdkhjf

Profilform investerer sig til vækst

Nye kunder og flere ordrer fra eksisterende kunder giver travlhed hos den fynske virksomhed.
Nørre Aaby-virksomheden Profilform har haft fart på i de seneste år – faktisk har væksten været så høj, at virksomheden er at finde blandt årets gazeller kåret af dagbladet Børsen.

I 2014 steg Profilforms overskud før skat med hele 63 procent til 1,8 mio. kr., og den positive udvikling er fortsat ind i 2015.

To nye kunder
Administrerende direktør Kim Madsen forklarer til Metal Supply, at væksten kommer efter omfattende investeringer i både lean-aktiviteter og i optimering af produktionen.

- Det er investeringer i værktøjer til nye kunder, som vi har foretaget de senere år. Vi skal til det igen nu, for vi er ved at starte to nye kunder op i december og januar. Derfor har vi investeret i procesudstyr og automatiseret meget efter maskinerne i for eksempel pakning , forklarer Kim Madsen.

Til de to nye kunder skal Profilform levere stålprofiler til stålhusbyggerier og skinner til en kunde i automobilindustrien. Specielt førstnævnte er en stor kunde, hvor der kan blive tale om en del emner for den fynske virksomhed.

- Vi forventer derfor at fastholde væksten på tocifret procentbeløb i 2016. Vi har projekter i Sverige, Tyskland og ikke mindst Danmark, hvor også tilbageførsel af produktion fra Kina hører til årsagerne. Projekterne fordeler sig materialemæssigt på aluminium og stål, fra 0,3 til 3,5 mm godstykkelse og indeholder både lidt bearbejdning og mere avancerede bearbejdninger, som jo er en integreret del af profilvalseprocessen, forklarer Kim Madsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094