23948sdkhjf

Q-System bygger bro med Vedum Kök & Bad i Sverige!

I september måned udvidede Vedum Kök & Bad i Sverige deres lager med en ny lagerbygning på 11.000 kvadratmeter.
Formålet med byggeriet er ifølge Vedum Kök at muliggøre en fortsat videreudvikling af produktionen, en øget volumen og en forbedret logistik.

De nye lokaler er placeret øst for deres nuværende fabrik - på den anden side af jernbanesporerne, hvilket har givet nogle særlige udfordringer til byggeriet. For at transportere varer mellem de to lagerbygninger er der derfor blevet bygget en 80 meter lang gangbro, otte meter over jernbanesporerne.

Plads til 10.000 ekstra paller
Her kom Q-Transportmateriel - Q-System ind i billedet. Q-System har installeret en otte meters lift i hver bygning og forbundet dem med Q89 rullebaner over gangbroen. På den måde kan man nemt transportere paller fra den ene bygning til den anden. Med Q-Systems modulopbyggede logistikløsninger kunne man koble de nye moduler til Vedum Köks allerede eksisterende løsninger fra Q-System, som blandt andet indeholder førerdrevne transfervogne, mange kilometer udrevne rullebaner i en og to etager og ligeså drevne rullebaner.

Med den nye udvidelse får Vedum Kök & Bad plads til 10.000 ekstra paller, som vil blive transporteret på Q-Transportmateriels - Q-Systems rullebaner.

Det er ikke første gang Q-Transportmateriel - Q-System har lavet sådan en løsning – de har også leveret lignende løsning til Hegron Cosmetics i Holland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094